top of page

Lithium Safety Container huren!

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige oplossingen voor de tijdelijke opslag van lithium batterijen. In de dynamische wereld van vandaag zijn lithium-ion batterijen onmisbaar geworden voor een breed scala aan toepassingen.

Het veilig opslaan van deze energiedragers vereist echter gespecialiseerde kennis en uitrusting. Daarom bieden wij op maat gemaakte lithium containers aan voor verhuur, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Of u nu onderhoudswerkzaamheden uitvoert, uw batterijen veilig wilt houden tijdens transportvoorbereidingen, of simpelweg op zoek bent naar een betrouwbare opslagoplossing, onze containers staan garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Met onze flexibele verhuuropties kunt u gemakkelijk de capaciteit en de huurperiode aanpassen aan uw projectvereisten.

Ontdek vandaag nog hoe [Uw Bedrijfsnaam] u kan ondersteunen bij het veilig en efficiënt beheren van uw lithium batterijen. Laat ons u helpen met onze deskundige adviezen en op maat gemaakte opslagoplossingen.

image_edited_edited.jpg

Opslag van Lithium Batterijen

Een veilig opslag systeem ontwikkeld conform de PGS37-2 & KIWA Gecertifieerd. 

Deze toepassing wordt vaak gebruikt voor opslag van lithium batterijen op pallets.

image_edited.jpg

Opladen van Lithium Batterijen

Een veilig opslag systeem waar je ook batterijen (slim) in kunt opladen. Vaak wordt deze toepassing gebruikt in de deelmobiliteit of micromobility. 

Ontwikkeld conform de PGS37-2 & KIWA gecertificeerd. 

bottom of page