top of page

Kunt u onze hulp gebruiken? 

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen navigeren in de complexe wereld van lithiumbatterijen! Van vergunningsaanvragen tot consultancy, milieumeldingen en het verhogen van de veiligheidsstandaarden - onze expertise op dit gebied staat tot je beschikking. Klik verder om te ontdekken hoe wij de veilige opslag van lithiumbatterijen naar een hoger niveau tillen!

Onze werkwijze 

Risico inventarisatie

Verkenningsfase vergunningsaanvraag / melding

Verzekeringen / bevoegd gezag 

Uitvoering 

We komen graag bij u langs om vrijblijvend een risico inventarisatie uit te voeren, hierbij brengen we in kaart wat de risico's zijn binnen uw onderneming. Hierbij brengen we dan een advies uit wat passend is bij uw onderneming. We kijken samen naar uw wensen en realiseren dit graag! 

We komen er in dit traject achter of u een vergunningsmelding moet doen of een vergunningsaanvraag moet starten. Deze kunnen wij voor u indienen samen met een hogere-veiligheidskundige. 

Gesprekken waar u niet dagelijks mee te maken krijgt, gesprekken met een verzekeraar voeren of een plan maken met het bevoegd gezag van uw regio. Wij doen dit dagelijks en kunnen u hierin ondersteunen, met een doordachte oplossing en plan verlopen deze gesprekken vaak snel uit tot een akkoord. 

In het voorgaande traject zijn we tot een oplossing gekomen wat bij uw onderneming past, wanneer het UitgangsPuntenDocument (UPD) is goedgekeurd kunnen wij overgaan tot het leveren van uw veilige oplossing 

Maak uw afspraak hier! 

Zilverenberg 56

5234 GM 's-Hertogenbosch

+31 (0)85 060 04 09

  • Facebook
  • LinkedIn

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page