top of page

Lithium Safety Container huren!

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige oplossingen voor de tijdelijke opslag van lithium batterijen. In de dynamische wereld van vandaag zijn lithium-ion batterijen onmisbaar geworden voor een breed scala aan toepassingen.

Het veilig opslaan van deze energiedragers vereist echter gespecialiseerde kennis en uitrusting. Daarom bieden wij op maat gemaakte lithium containers aan voor verhuur, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Of u nu onderhoudswerkzaamheden uitvoert, uw batterijen veilig wilt houden tijdens transportvoorbereidingen, of simpelweg op zoek bent naar een betrouwbare opslagoplossing, onze containers staan garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Met onze flexibele verhuuropties kunt u gemakkelijk de capaciteit en de huurperiode aanpassen aan uw projectvereisten.

Ontdek vandaag nog hoe Lithium Safety Containers u kan ondersteunen bij het veilig en efficiënt beheren van uw lithium batterijen. Laat ons u helpen met onze deskundige adviezen en op maat gemaakte opslagoplossingen.

image_edited_edited.jpg

Storage of Lithium Batteries

A safe storage system developed in accordance with the PGS37-2 & KIWA Certified. 

This application is often used for storing lithium batteries on pallets.

image_edited.jpg

Charging Lithium Batteries

A safe storage system in which you can also charge batteries (smartly). This application is often used in shared mobility or micromobility. 

Developed in accordance with the PGS37-2 & KIWA certified. 

bottom of page